مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد پیش فروش آپارتمان

سلام ممنون میشم کسی اگر بتونه کمکم کنه سال 98برج5یک واحد پیش خرید کردم تحویلش 14ماه بعد بود کل ثمن معامله را تقریبا 3ماهه پرداختم در قرارداد یک فقره چک ثبت شده که پاس شده تمام واریزی ها هم به موقع انجام شد فقط بخاطر عجله و فشار فروشنده برای دریافت زودتر پرداخت اخرو که یک ماه بیشتر وقت داشتم سه برگ چک مشتری دادم که اخرین چک به مبلغ 30ملیون پاس نشد هردفعه هم که گفتم چکو بده برگردونم به صاحبش تفره رفت چون در قرارداد نوشته بود هر یک از چکهای قرارداد پاس نشود حق فسخ اعمال میشود منو فریب داد گفت قرارداد فسخ شده بخاطر چک برادرش باکلک ونقشه گفت من نمیخوام قرارداد فسخ بشه بیا تو بقیه پولو بده من درستش کنم از من خواست مبلغ زمان تحویل وسندو بدم تا قراردادم فسخ نشه من ساده گول خوردم اونم سریع یه متمم تنظیم کرد وبرای بقیه ثمن که قرار بود در دفتر خانه بپردازم در تاریخ 15و16برج دو سال 99روزی سی وپنج ملیون بپردازم عدم پرداخت فسخ قرار بود بیاد بنگاه قرارداد منو محضری کنه که فرداش من بهش پرداخت انجام بدم ولی بعد از تنظیم متمم دیگه پیداش نکردم جواب هم نداد تا شماره حسابشو از مخابرات شماره ملی پیدا کردم از بانک هم شماره حساب روز 16 مبلغ50ملیون واریز کردم شماره صادرات خواستم تا 18ملیون مانده رابریزم که جواب نداد شنبه پیداش شد گفت چون پولو نریختی قرارداد فسخ شده وقتی پولمو خواستم گفت قانون فسخ اینه که هر جوری بتونم میدم یعنی از سه ماه دیگه ماهی ، چهل روزی 50ملیون میدم وکیل گرفتم اظهارنامه داد اون جواب نداد بعد از 9ماه تمام اظهارنامه فسخ داد رای داوری به نفع اون دادن که به دلیل خارج از مهلت باطل شد دوباره شکایت کرد رای اورد اعتراض کردم تجدید نظر هم به اون رای داد حالا من باید چیکار کنم کل ثمن 550ملیون بوده من 530ملیون دادم پرونده راهم باختم کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده نیاز به مطالعه در شعبه مورد نظر دارد چرا که صورتجلسات دادگاه در آنجا باید رویت شود و سپس نظر قطعی داد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر رای قطعی است باید 530 میلیون شما را واریز کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متاسفانه رای شما قطعی شده و محکوم به پرداخت میباشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی و کاربردی لازم است که مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت قطعی شدن احکام از طرق فوق‌العاده حسب مورد اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به گفتگو و پاسخ به برخی ابهامات هست بهتر است با وکلا تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت اظهار نظر دقیق برای وکیل متخصص نیاز به رویت اسناد و مدارک می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما دلیل جدید دارید اعاده دادرسی نمایید