مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

با سلام خدمت مشاورین محترم یک سوال قبلا ارسال کردم که متاسفانه انگار در سوال نارسایی داشتم و وکیل محترم را به اشتباه انداختم به همین علت مجددا مطرح میکنم اینجانب قراردادی به صورت رهن با شخصی امضا کردم که موجر در قرارداد در قسمت توضیحات ذکر کرد که ملک را گچ کاری و نقاشی کرده و به صورت ام دی اف تحویل دهد اما وقتی من پول را به وی دادم و مستاجر قبلی رفت علیرغم مدتی که تعیین کرد آنقدر این کار را طول داد که بنده بعلت در ب دری مجبور شدم از قیدش بگذرم اما در قرارداد ثبت شده که باید انجام دهد همچنین ایشان به بنده گفت که پول آب حداکثر ده هزار تومان می آید اما بعد از ساکن شدن در ساختمان فهمیده ام که کل 5 واحد از یک کونتر آب استفاده مینمایند و چون واحدی نمیباشد هر قبضی 700 هزار تومان به بالا می آید و شرکت آب هم ندام اخطار قطع می آورد که باید کنتور آب را واحدی کنند اما صاحبخانه به بهانه های مختلف سرباز زد تا اینکه اداره آب دیروز آمده و آب منزل را قطع کرده و بنده که به صاحبخانه اطلاع داده ام میگوید پول واحدی کردن را ندارد و حالا من مانده ام و بی آبی همچنین ایشان بنده را فریب داده و روی نم های دیوار را گچ فرمالیته کرده که بعد از یک هفته تمام نم و رطوبت بیرون زده که بوی بدی خانه را فراگرفته و حالا که به وی میگویم پول بنده را بده که حداقل تخلیه کنم میگوید پول ندارم هرچی هم مشتری می اورد که خانه را بفروشد متاسفانه فروش نمیرود همچنین کونتور برق هم ندارد و برق دزدی دارد حالا میشود شکایت کرد یا نه؟؟؟ خداییش در وضعیت بدی قرار دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر محترم" همانطور که در پاسخ به سؤال مشابه قبلی اشاره شد در فرض سؤال بهترین و کم هزینه ترین راهکار مسالمت آمیز تفاسخ و اقاله قرارداد اجاره با توافق و تراضی طرفین بر مبنای مفاد قرارداد اجاره از طریق میانجی گری مشاور املاک تنظیم کننده قرارداد است چونکه اگر در فرض سؤال ، حق فسخ قانونی قرارداد اجاره نیز برای شما حادث شده باشد تا بیائید حق فسخ ایجاد شده خود را در دادگاه صالح به اثبات برسانید و به فرض رأی صادره نیز به نفع شما صادر و پس از مضی مهلت مقرر قطعی شده و یا در صورت اعتراض محکوم علیه در دادگاه تجدید نظر نیز رأی قطعی به نفع شما صادر شود و سپس تقاضای اجرائیه نمائید و به محکوم علیه ابلاغ شود و مهلت قانونی ده روزه آن سپری شود و بتوانید حکم صادره را اجرائیه نمائید ، مدت قرارداد اجاره شما هم به سر آمده و باید مورد اجاره را تخلیه نمائید .