مشاوره حقوقی رایگان - ثبت دادخواست طلاق توافقی

با عرض سلام و خسته نباشید

بنده 7 خرداد ماه جاری دادخواست طلاق توافقی را در دفتر خدمات قضائی ثبت کردم ولی هنوز پیامکی از سامانه بدستم نرسیده...میخواستم محبت کنید بفرمایید چقدر طول میکشه تا پیامک بدستم برسه؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زمان بر شده است از طریق دفتر خدمات قضایی که دادخواست شما ثبت شده است موضوع را پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بزودی برای شما پیامک می شود نگران نباشید می توانید به واحد ارجاع دادگاه خانواده مراجعه کنید و حضوری پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق دفتر خدمات قضایی که دادخواست شما ثبت شده است موضوع را پیگیری نمایید زمان مشخص نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از اینکه گواهی بهزیستی به دفتر خدمات ارسال شد دادخواست شما ثبت میشود . پیگیر صدور گواهی عدم سازش بهزیستی باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

زمان مشخصی ندارد نسبت به انجام طلاقهای دیگر سریعتر رسیدگی و کمتر زمانبر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با دفتر مربوطه تماس بگیرید و با کد رهگیری دادخواست روند طی شده را بررسی کنید