مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

عرض سلام و خسته نباشید. دختری 13 سال و نیمه دارم که زمانی که دخترم یک سالش بود با پدرش اختلاف پیدا کردیم و از هم جدا زندگی میکردیم تا اینکه 8 سال پیش از هم جدا شدیم که در قبل از جدایی و بعد از جدایی حتی یک بار هم دخترش رو ندیده و هیچ نفقه ای هم نداده و حضانت فرزند با منه چند روز پیش با پدر بزرگش تماس گرفتم برای گرفتن وکالت تام دخترم اما ایشون گفتن که ما سه سال هست از پسرمون بی خبر هستیم. سوال اول اینکه چطور میتونم وکالت تام بگیرم ؟
2. چطور میتونم حکم رشد بگیرم ؟
و اینکه با حکم رشد میتونم فامیل دخترم رو عوض کنم ؟ (دخترم به حدی از فامیلیش ناراضی هست که هیچ وقت اونو به زبون نمیاره)
و با حکم رشد میتونم جهت اخذ پاسپورت دخترم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

پرويز  قربانلو

پرويز قربانلو :

سلام‌.در نبودپدر، پدربزرگ پدری لایت دارد.فلذا اگر از پدر بزرگ وکالت بگیرید برای اداره امور دختون کفایت میکند.تغییر نان خانوادگی بعد از سن رشد یعنی 18 سالگی میسر است. بعد از 16 ساگی میتونید برای برای گرفتن حکم رشد از دادگاه اقدام کنید.تا اون موقع فعلا میتونید با استفاده از وکالت پدربزرگ پاسپورت بگیرید. موفق باشید.