مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام من وشوهرم طی مراحل طلاق توافقی دادا گاه تا سه ماه فرصت برای صلح داد و مهریه به هنگام خطبه طلاق کامل وصول شود آیا من بعد از سه میتوانم طلاق بگیرم مشکلی برای گرفته مهریه بعد از این سه ماه نیست. برگه دادگاه تا کی معتبر است ممنون از پاسخ گویی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که زوج موافق طلاق باشد می توانید طلاق بگیرید و طبق توافق مهریه خود را دریافت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در صورتی که زوج موافق طلاق باشد می توانید طلاق بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تمامی حقوق مالی تان را گرفته باشید میتوانید طلاق توافقی بگیرید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام تا قبل از سه ماه هر توافقی که انجام دهید معتبر است و با رضایت زوج میتوانید طلتق بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام بعد از سه ماه گواهی باطلل شده و میتوانید با مراجعه به دادگاه مهلت جدیدی اخذ نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدت اعتبار گواهی صادره دادگاه سه ماه خواهد بود بعد از سه ماه قابل ثبت در دفترخانه طلاق نخواهد بود

نیره دهقان پور

سرکار خانم نیره دهقان پور :

تا سه ماه گواهی عدم امکان سازش اعتبار دارد که اگر اقدام به ثبت طلاق نکنید اعتبارش ازبین میرود و مجدد باید اقدام اقدام کنید اگر در رای مهریه به شما تعلق میگیرد و بذل نکردین هر زمانی میتونیدبرای وصول اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
گواهی عدم امکان سازش تا سه ماه مهلت دارد کخ به دفتر طلاق ارائه شود

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
گواهی عدم سازش، 3ماه از زمان قطعیت مهلت دارد.
بعد از طلاق هم میتوانید مطالبه مهریه نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهلت اجرای صیغه ذکر می‌شود بعضا سه یا شش ماه است بنا به نوع طلاق
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قبل از سه ماه هر توافقی که انجام دهید معتبر است و با رضایت زوج میتوانید طلاق بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زوج باید قبل از ثبت طلاق مهریه را به صورت یکجا پرداخت کند. سه ماه فرصت دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در صورت رضایت زوج میتوانید طلاق بگیرید