مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از شغل معلمی

سلام. بنده ورودی (1394) دانشگاه فرهنگیان هستم و4 سال در دانشگاه فرهنگیان تحصیل کردم.تعهد به خدمت8 ساله دارم. الان3سال هست که معلمم و 5 سال دیگه از تعهد به خدمتم باقی مونده.دوتا سوال داشتم.
1) اگر الان بخوام استعفا بدم،باید فقط دوبرابر هزینه تحصیل در دانشگاه بدم یا چون تعهدم تمام نشده این سه سالی که معلمی کردم و حقوق میگرفتم هم 2 برابرش باید خسارت بدم؟ و آیا اگر باید2برابر هزینه تحصیل در دانشگاه را بدم، این 3 سالی که معلم بودم از جریمه کسر خواهد شد یا خیر؟

2) بعدش بخوام برم سربازی، این 3 سالی که برای دولت کار کردم،به نسبت 8سال تعهدم، کسری حساب میشه یا باید 2 سال کامل به سربازی برم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اداره آموزش و پرورش پیگیری کنید