مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام و خسته نباشید اسم من میناهست ده ساله ازدواج کردم با همسرم خیلی مشکلات دارم و روزی مون خیلی کمه هرجا که سر کار میره بعد از چند ماه با مشکل رو به رو میشه یا اخراج میشه ازدفتریکی از مراجع سوال کردم گفتن ستاره ی شما با شوهرتون جور نیست باید اسمتون رو عوض کنید و چون اسم همسرم احمد هست امکان نداره که عوضش کنن من خودم هیلدا رو دوست داشتم بهشون گفتم گفتن خوبه معنیش یعنی بهشت میتونم اسمم رو عوض کنم اگر به ثبت احوال مراجعه کنم و این مساله رو توضیح بدم و اینکه اگه نشه بایدجدا بشم به نظرتون دادگاه با این دلایل رای به تغییر اسم من میده لطفا من رو راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به نظر نمی رسد مشکل تأمین معیشت خانوادگی شما و مشکلات شغلی همسرتان ناشی از جور و منطبق نبودن نام شما با نام ایشان باشد و شنیدن این موضوع باعث تعجب ما شد و علت این موضوع را یا باید در رفتار و کردار شغلی همسرتان و یا علل و عوامل دیگری جستجو نمود . صرفنظر از این موضوع تغییر نام کوچک در صلاحیت دادگاه صالح است و اسناد سجلی بعنوان سند رسمی مندرجات آن دارای اعتبار هستند و نباید مندرجات آن متزلزل گردند . ممکن است وکیل کاربلد و با تجربه با دفاعیات مؤثر و ارائه ادله اثبات دعوی کافی بتواند در برابر دفاعیات نماینده حقوقی اداره ثبت احوال ، قاضی محترم رسیدگی کننده به پرونده را متقاعد به تغییر نام کوچک در سند سجلی نماید . اگر نام شما تغییر به نام یکی از بانوان دینی و مذهبی و یا اسامی اسلامی از جمله فاطمه ، سمیه ، مائده ، مرضیه ، راضیه ، محدثه و ... می یافت تغییر قانونی نام امکان پذیر تر بود . ضمن اینکه اگر نام بهشت را می خواهید برای نام خود برگزینید و درصد امکان تغییر قانونی نام افزایش پیدا نماید ، نام رضوانه به مقصود نزدیکتر است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

یکی از عجیب ترین مسائلی که با آن برخوردم را در سوال شما خواندم
بعید می دانم دفاتر مراجع چنین اقدامی نمایند و رزق و رورزی را به اسم و موارد مرتبط حواله دهند.
ضمن اینکه نام شما نیز از آن دست نام هایی است که بسیار دشوار تغییر یابد نام جدید نیز همینگونه است می توانید به جای تغییر از سیار اقربا بخواهید شما را به نام جدیدتان خطاب نمایند.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مطالبی که گفته شدخارج ازعقل،دین ومبانی دینی است،بدون تردیددفاترمراجع عظام همچوسخنانی را نخواهندگفت واین مطالب تخیلی است،توصیه می شود بایکی ازهمکاران عزیزوکیل حضوری مشورت بگیرید.موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید