مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال نامشروع و تبانی

باسلام منزلی را به مبلغ بیست میلیون رهن کامل کردم و زمان نوشتن قولنامه از بنگاه به موجر تماس گرفتیم ولی به بهانه کار داشتن برای امضا اجاره نامه نیامد و گفت بنگاه دار نماینده من است پول را بدهید
و امضا کنید و کلید بگیرید بعد من با شما تماس گرفته و برای امضا اجاره نامه میایم. ولی دیگر خبری از موجر نشد و بنگاه دار هم هر دفعه به بهانه ای اجاره نامه را به ما تحویل نمیداد تا بعد از چند ماه متوجه شدیم بنا به درخواست موجر بنگاه اقدام به گرفتن مبلغ دوازده میلیون پول از صاحبخانه و پرداخت ماهیانه 450هزار تومان به موجر نموده است و بدون اطلاع من قولنامه ای تحت عنوان 8با ماهی 450هزارتومان را نوشته اند و من حتی نمیدانم امضای من چگونه پای آن اجاره نامه تقلبی رفته حال بنگاه دار بخاطر تعدد شکایات در بازداشت است و موجر با استفاده از اجاره نامه تقلبیشان قصد سوء استفاده از من را دارد. درضمن من قولنامه خودم را از آنها پس گرفتم که اثرانگشت موجر در آن نیست و بسیار تحریف و دستکاری شده. و رسید پول هم دارم. از شما تقاضای راهنمایی دارم