مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام وقت بخیر
من در یک خانه 3 طبقه زندگی میکنم طبقه اول مال مالک من هست و خودم طبقه دوم هستم
طبقه 3 هم مالکش پسر مالک من هست و من هم که در طبقه دوم زندگی میکنم دختر مالکم هستم
در واقع تنها غریبه ای که در ساختمان هست مستاجر طبقه بالا طبقه سوم هست
مالک طبقه سوم با من و مالکم مشکل داره و از روی لج و مشکلات خانوادگی طبقه سوم رو به مستاجر های مورد دار اجاره میده
15/3/1401 مالک طبقه سوم خانه به یک زن بیوه حدود 39 ساله و یک پسر 26 ساله اجاره داده که یاهم مادر و پسر هستن که خانم بیوه خانمی هستن که بسیار خانم کثیفی هستن هم از نظر پوشش و هم از نظر حرکات و صحبت کردن و همینطور پسر ایشون
در طبقه اول یک مرد مجرد زندگی میکند و در طبقه دوم هم همسر من و دختر من زندگی میکنن که با زندگی کردن این 2 فرد در طبقه سوم زندگی ما رو بهم ریخته و ما الان هیچ اسایشی در این خانه نداریم
و من و مادرم هم مشکل قلبی داریم و با اتفاق هایی که در این خانه می افتد زندگیی ما بهم میریزد
چجوری میتونم منی که مستاجر هستم مستاجر طبقه بالا رو بیرون کنم یا کاری کنم که از طبقه بالا بلند بشن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما نمی توانید طبقه بالا را بیرون کنید.
اگر مزاحمتی داشتند می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با تامین دلیل و شهادت شهود شکایت مزاحمت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نمیتوانید آنها را بیرون کنید ولی اگر مزاحمتی دارند میتوانید تحت این عنوان شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.نمیتوانید آنها را بیرون کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا در صورت مزاحمت می توانید شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اصول شما نمی توانید تخلیه را درخواست نماید مگر آنکه مالک ملک به علت تخلفات قراردادی بتوانند درخواست تخلیه را به نماید مضافا بر اینکه اگر مزاحمتی برای شما طبقه مسکونی ایجاد می کند از حیث مزاحمت می توان شکایت کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر راهی نیست اگر هم باشد سخت و پر مشقت است می توانید شما نقل مکان نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید