مشاوره حقوقی رایگان - تقلب در انتخاب کانون

با اهدا درود
در جلسه انتخابات هیات مدیره کانون ... احدی از هیات مدیره قبل که کاندید برای دور جدید نیز بوده اند بهنگام تحویل برگ های رای خام به ناظرین تعدادی برگ رای تکمیل شده بجای برگ خام تحویل ناظرین داده است.
باتوجه به مدارک موجود و گواه شاهدان جرم نامبرده مصداق کدامین مواد قانونی را دارد. و احیاناً مجازات وی مستند به چه مواد قانونی میباشد.
ممنونم از پاسخگویی سریع جنابعالی.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

كلاهبرداري و خيانت در امانت و سواستفاده از موقعيت و اخلال در انتخابات