مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه تمکین

سلام خسته نباشید
من اجراییه تمکین برام اومده داخل برگه نوشته نیم عشر که بیست و پنج هزار من باید بیست و پنج هزار پرداخت کنم؟ بعد اگه مال من اون پرداخت کی باید پرداختش کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" اجرای محکوم به غیر مالی مشمول نیم عشر دولتی نمی شود .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

فرض سوال حضرت عالی مششخص نیست

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

دعوی الزام بتمکین از توع دعاوی غیر مالی و مشول پرداخت نیم عشر دولتی نمیگردد و میتوان حدوث دعوایی مالی دیگر را ضمن الزام بتمکین مقرون به یقین داشت که در مورد آن نیم عشر دولتی قابل تصور میباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به دعاوی مالی مثل تمکین تعلق نمی گیرد...