مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نفقه

درود
با توجه به اینکه یکبار دادخواست تعدیل نفقه داده ام و حکم صادر شده است که سالانه 20 درصد برمیزان نفقه اضافه شود و حکم دادگاه حکم قطعی است، آیا با توجه به تورم حاکم بر جامعه امکان اعتراض مجدد وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدتی گذشته باشد می توانید مجدد دادخواست تهدید بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از سپری شدن مدت متعارف می توانید مجددا دادخواست تعدیل بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بعد از گذشت مدتی از پرداخت دادخواست تعدیل میزان تعیین شده دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با تغییر شرایط امکان دادخواست تعدیل هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام بله بعد مدت معقول شما میتوانید دوباره دادخواست بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

طرح مکرر دادخواست تعدیل نفقه و تعدیل اقساط بلااشکال است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید مجددا دادخواست خود را در این خصوص تقدیم کنید