مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام خسته نباشید من از طرف شوهرم وکالت طلاق دارم واز طریق مشاوره اقدام کردم الان آخرین جلسه مشاوره ششم تیر ماه است،تا آخر خرداد ما باید خونه رو خالی کنیم،اجاره تموم میشه،
1-من میتونم بعد از تموم شدن مهلت اجاره وسایل خونه رو ببرم خونه مادرم
2-شوهرم اعتیاد داره وهر روز یه چیزی از خونه ام گم میشه،ومن وقتی جهیزیه گرفتم نمیدونم چه اقلامی بوده
ولی اون بجز یک تلویزیون ویک فرش چیزی نگرفته،میتونم همه وسایل رو ببرم
حتی تلویزیون و فرش رو
3-اگر تقاضای استرداد کنم چقدر طول می کشه
4-تکلیف وسایلی که برای اعتیاد داره میفروشه چی میشه
از اول سال که رفته کمپ دیگه سر کار نمی ره،الان دوباره اعتیاد داره
چکار کنم که بقیه وسایلم در امان باشه
5-تکلیف مهریه من چی میشه چون سر کار نمی ره ومالی هم نداره حتی پول پیش خونه قرض بوده،میگه دادگاه نمیتونه قسطی کنه واگر هم قسطی کنه سالی یک سکه یا کمتره
من مهریه رو نبخشیدم وحقوق طلاق تام دارم
ممنون میشم اگه زود جواب بدین چون با این وسایل گرون همه رو میفروشه تا خرج اعتیادش در بیاد
چگونه از فروش بیشتر وسایلم جلوگیری کنم،
آیا وسایلی که فروخته میشه از طریق دادگاه گرفت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حضور شاهد می توانید جهیزیه خود را جمع کنید و ببرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست استرداد جهیزیه بدهید و با دستور موقت فورا انتقال دهید. فقط جهيزيه خودرا میتوانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید با تامین خواسته جهیزیه خود را با حضور دو شاهد و صورت جلسه تحویل بگیرید و ببرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

جهیزیه خود را با حضور دو شاهد و صورت جلسه تحویل بگیرید و ببرید یا دادخواست استرداد جهیزیه بدهید و با دستور موقت فورا انتقال دهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما چندین سوال دارید و چندین جواب بهتر است وکیل اختیار نمایید