مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

با سلام ، برادرم بدلیل نوسان های بازار بدهکار شده است درحال حاضر حتی مشغول به کار هم نمیباشد و اصلا تمکن مالی ندارد مخارج روزمره خانواده اش برعهده پدرم افتاده است . برخی از طلبکارها شکایت کردند و یا عنوان نمودند حکم جلب میگیرند ممنون میشم راهنمایی کنید امکان درخواست اعسار و تقسیط بدهی قبل از حکم قطعی دادخواست طلبکارها هست؟ و یا درصورت رد اعسار حکم قضایی با توجه به تعدد طلبکاران ایشان چگونه است؟ سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر رای باید قطعی شود
اگر توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام .بعد از صدور حکم قطعی و اجراییه امکان طرح اعسار و تقسیط وجود دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید روی همه حکمها دادخواست اعسار بدهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه دا‌دخواست اعسار بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد ا قطعیت حکم میتوانید دادخواست اعسار دهید تا بدهی تقسیط شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از صدور حکم قطعی و اجراییه امکان طرح اعسار و تقسیط وجود دارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر بعد از صدور رای قطعی و در مرحله اجرای حکم در زمان فرصت 10 روزه اجرائیه دادخواست اعسار بدهد تا زمان رسیدگی به اعسار و تایید ان جلب نمیشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بعداز حکم قطعی واجراییه دادخواست اعسار را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امکان گرفتن حکم اعسار قبل از رای محکومیت امکان ندارد .
حسب اینکه کدام طلبکار زودتر مال را توقیف کند یا زودتر اجراییه گرفته حق وی مقدم است اگر تاریخ یکسان باشد به نسبت طلبشان اموال وی را تقسیم می کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در صورتیکه حکم محکومیت صادر شده است میتوان دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به را درخواست نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانند بعد از قطعی شدن حکم دادخواست اعسار دهند