مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

باسلام
من در تاریخ 4 اسفند در یک بنگاه یک منزل 2طبقه نوساز به مبلغ 473 میلیون خریدم که 10تومن سر قرارداد و طبق قرار تا 20 اسفند دو مرحله 340تومن دیگر هم دادم که قرار شد 30تومن هم برای رهن طبقه بالا مهرماه بدهم و 30تومن هم10خرداد98 برای تخلیه خودش که طبقه پایین را اجاره دادم بهش بدهم و الباقی را 25اسفند برای سند بدهم که سند بدلیل تبدیل سند زمین به منزل به سال 98 افتاد ولی بنگاهی یادش رفت تاریخ دفترخونه را اصلاح کنه حالا نمیاد سند بزنه و تخلیه کنه
لطفا منا راهنمایی کنید تمام زندگیم آب کردم یعنی خونه بخرم که.......
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

درخواست تحویل مبیع و تنظیم سند رسمی بدهید