مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

بنده راننده مینی بوس در ازاد راه تهران کرج از پشت به یک تریلی ک توقف کرده بود برخورد کردم و از انجایی ک ورود وسایل سنگین باری به ازاد راه ممنوع میباشد تریلی 100 درصد مقصر شد اما سقف بیمه اش 40 میلیون تومن هست و خسارت من 400 میلیون و راننده نیز صاحب ماشین نیست چگونه میتوانم الباقی خسارت خود را دریافت کنم طوری ک در 3 قسط دریافت کنم نه اینکه در اقساط طولانی.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارایه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست خود را ثبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه خسارات باید بدهید و میزان اقساط را دادگاه تعیین میکند