مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

با سلام و احترام 45 روز پیش تصادف کردم که با تماس به پلیس مقصر حادثه مشخص شد ،اقای مقصر به پلیس گفت که نقدی پرداخت میکنم پلیس هم گواهی کرد که مقصر وعلت کیه ،ولی کروکی نداد گفت تا سقف 16 میلیون بدون کروکیه .چون مقصر بازی میداد رفتم شکایت کردم ولی بدلیل اینکه پلیس پلاک مقر رو اشتباه نوشته بود در استعلام بیمه به مشکل خوردم ،شورا هم شکایتم را استرداد کرد ،حالا رفتم پلیس پلاک رو تصحیح کرده ،منم برای دادخواست و کارشناس حدود 500 هزار خرج کردم ، ایا میشه بازم به نظریه کارشناس وخرجی که کردم استناد کنم ،ممنون میشم راهنمایی کنید و چگونه شکایت کنم .

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نمیشه . مقصر اون افسر بوده که پلاک را اشتباهی دنوشته

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر هزینه بابت تقصیر راننده انجام شده است از مقصر قابل وصول ایت و اگر هزینه ها بابت اشتباه افسر بوده است طبیعتا از باب تسبیب از وی قابل مطالبه می باشد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله میتونید مجدد ثبت دادخواست کنید و از افسر و مقصر مجتمعا مطالبه حق و حقوق و خسارت کنید.