مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در نمای آپارتمان با کانال کشی کولر از روی دیوار از. طبقه 3 تا پشت بام در یک ساختمان پنج طبقه 3

سلام
من ساکن طبقه 5 از یک آپارتمان 20 واحدی پنج طبقه هستم، همسایه طبقه سوم که چندین ساله کولرش در بالکن خونه خودشه میخواد از روی دیوار کنار بالکن تا پشت بام کانال کولر نصب کنه تا پشت بام و کولرشو بزاره بالا، آیا حق داره؟ به نمای آپارتمان هم خدشه وارد میشه

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام نمای ساختمان جز مشاعات هست و هر واحدی که بخواهد در آن تصرفاتی کند باید رضایت سایر مالکان را جلب نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمای ساختمان جز مشاعات هست و هر واحدی که بخواهد در آن تصرفاتی کند باید رضایت سایر مالکان را جلب نماید.