مشاوره حقوقی رایگان - ترمیم نمای آپارتمان

سلام
آپارتمانی 5 طبقه و 5 واحد هستیم. نمای آپارتمان سرامیک است . در اولین سال ساخت آپارتمان تعدادی سرامیک افتاد و ما کل سرامیک ها را پیچ و رول پلاک کردیم . اکنون پس از گذشت ده سال چند سرامیک دیگر افتاد ، برای تعمیر و اخذ مجوز به شهرداری رفتیم و در بازدید کارشناس شهرداری گفته شد بعلت ترک های طولی زیاد خطر ریزش و آسیب به اشخاص و وسایل نقلیه عبوری وجود دارد لذا نما را تعویض و ایمن کنید . اینکار هزینه زیادی دارد . 4 واحد با انجام کار موافق هستند و یک واحد میگوید من موافقم ولی فعلاً پول ندارم در تابستان انجام دهیم و یا اینکه من چک برای تابستان میدهم . با توجه به شرایط کنونی که خطر ریزش و آسیب به افراد و وسایل دیگر وجود دارد ( ما ساختمان را بیمه مسئولیت مدنی در قبال ساکنین ، اشخاص ثالث و مشاعات ساختمان ) کرده ایم و از طرفی چون روند رشد قیمت ها زیاد است و احتمالا هزینه بسیار گرانتر خواهد بود ، خواهشمندم بفرمائید برای تمکین فرد نامبرده جهت پرداخت هزینه ها و مشارکت در تعویض نمای آپارتمان چه راهکار قانونی وجود دارد .
متشکرم

پاسخ ها :

ریحانه حیدری مقدم

سرکار خانم ریحانه حیدری مقدم :

باسلام.ارسال اظهارنامه به فرد توسط مدیر ساختمان وطی بقیه مراحل قانونی جهت وصول