مشاوره حقوقی رایگان - مستندات زمین

سلام. بنده زمین مشاعی رو در سالیان گذشته از شخصی خریداری نموده ام و فقط یک وکالتنامه واگذاری از دو نفر قبلی به صورت تفویض وکالت و 500 متر از 4000 متر به صورت مشاع به اینجانب تحویل شده و قولنامه ای موجود نمی باشد، و مدتی است جهت دریافت قولنامه مراجعه می نمایم که فروشندگان و بنگاه معاملات مربوطه اعلان داشته اند که مدارکی در این خصوص موجود نیست، جهت اثبات مالکیت و دریافت مستندات از فروشندگان چه راه کاهایی وجود دارد
آیا استشهادیه از نامبردگان دریافت نمایم جوابگوی مالکیت می باشد یا خیر؟
یا بایستی درخواست به دادگاه نمایم؟
با تشکر از لطف و محبت شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با استشهادیه محلی در دادگاه مالکیت خود را ثابت کنید و تقاضای استرداد اسناد را به طرفیت مالکین انجام دهید . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت مالکان مشاع بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با وکالت‌نامه ای که دارید برای 500 متر زمین مشاع طبق وکالت‌نامه مبایعه نامه تنظیم کنید و به وکالت از فروشند امضاء کنید و قسمت خریدار را به اصالت امضاء کنید و سپس اگر ملک سند رسمی دارد با همان وکالت‌نامه اگر تونستید سند بگیرید اگر نشد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت مالکان مشاع بدهید