مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند جانباز زیر 25 درصد و ایثارگر از قرارداد معین به پیمانی

اینجانب کارمند قرارداد مشخص (معین) با شناسه فردی و فرزند ایثارگر با سابقه حضور در جبهه به مدت 36 ماه و فرزند جانباز زیر 25 درصد با سابقه 10 سال در اداره صنعت معدن و تجارت مشغول به کار می باشم، سوال بنده این است که آیا می توانم با این شرایط تبدیل وضعیت به پیمانی شوم؟
سوال دوم اینکه در صورتی که پدرم بیش از این در جبهه ها حضور داشت و همچنین برای بالا بردن درصد جانبازیش در دوران جنگ که مستحقش بود هیچ اقدامی نکرد، آیا بخشنامه ای برای تبدیل وضعیت فرزندان جانباز زیر 25 درصد در این سال اعمال نشده؟
سازمان مربوطه میگوید که فعلن چنین بخشنامه ای نداریم و حق شکایت هم به دیوان عدالت را نداری!

با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام متاسفانه در حال حاضر امکان تبدیل با روجود برخی زمینه ها به سختی فراهم است.