مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به پیمانی یا رسمی

اینجانب فرزند جانباز متوفی 25 درصد شیمیایی هستم و در وزارت بهداشت مشغول کارم و از سال 87 به صورت حجمی و طی یک آزمون به صورت قرارداد تبصره 3 ماده 2 از سال 90 مشغولم با اینکه تعدادی از همکاران از بدو خدمت به صورت پیمانی مشغول کار شدن و عده ای دیگری بعد از گرفتن رای دیوان اما اینجانب با وجود کلیه مستندات و ارائه به دیوان عدالت اداری رد خواسته اعلام کردند و ترتیب اثری ندادن لطفا بنده را در خصوص تبدیل وضعیت از قراردادی به پیمانی یا رسمی راهنمایی کنید من بچه شهرستانم و در شهرکرد ساکنم باتشکر

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
رای دیوان را برای بنده واتس آپ کنید تا پس از مطالعه آن پاسخ و راهنمایی مناسبی خدمت شما ارائه نمایم .
متشکرم