مشاوره حقوقی رایگان - فضای مشاعی آپارتمان

باسلام آیا در پشت بام مشاعی میتوان موتورکولر را در پشت بام نصب کرد، ایا ممنوعیت قانونی دارد؟ و با شاکی شدن همسایه ها باید ان را جمع کرد یا میتوان در پشت بام باشد، و همسایه شاکی است و میگویید کولر را از پشت بام جمع کن، خوب کولر خودش هم هستش، و من کولر را از پشت بام جمع کنم و در جلوی ساختمان که نمای آن میباشد بزارم ایا مشاع نیست ؟؟ پس من کولر خودمو کجا نصب کنم و میتوانم بدون کولر باشم، و بقیه آپارتمان ها ایا کولرو آنتن را در پشت بام نصب نمیکنن ؟؟ لطفا راهکاری به من نشان دهید باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام پشت بام جز مشاعات است و شما هم همانند دیگران در آن سهم دارید

پرسشگر :

اگر همسایه از من شکایت کند بابت جمع کردن کولر در پشت بام مشاعی، آیا بازپرس حق را به همسایه میدهد؟ و من کولر جمع کنم و کجا نصب کنم، اگر جلوی ساختمان هم نصب کنم باز اونجا هم مشاع هستش، تکلیف من چی میشه؟ فقط کولر و آنتن من در پشت بام هستش و چیز دیگری در پشت بام ندارم

پرسشگر :

لطفا راهنمایی کنیدمن دربازپرسی چه چیزی بگم باتشکر

یک وکیل

خیر به شما نمیگن جمع کنید