مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

همسایه بنده مشاعات را حدودا 18سال است مسکونی کرده،نمی توانم از مشاعات استفاده بنمایم و درخواست خسارت دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام - چنانچه در مشاعات اقدام به ساخت نموده بالشد میتوانید تخریب آنرا بگیرید مطالبه خسارت صرفا توافق طرفین است

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

تحت عنوان ممانعت از حق اقدام نمایید خسارت از ناحیه شما بلاوجه است

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، بستگی دارد که مطابق ماده 2 قانون تملک آپارتمانها آیا مشاعات مذکور عرفاً می تواند در تصرف ایشان باشد یا خیر، در این خصوص باید امر به کارشناسی ارجاع شود.