مشاوره حقوقی رایگان - استفاده و فروش پشت بام مشاع

باسلام و خسته نباشید بنده دارای یک واحد از پنج واحد میباشم که واحد طبقه سوم ما دوبرابر متراژ بقیه و ما میباشد و بعد از ساکن شدن ادعا کردند که پشت بام متعلق به ماست و الان قصد فروش پشت بام را دارند که یک واحد دیگر ساخته شود و ادعا دارند که ما کاغذ داریم یا در سند ما ذکر شده که پشت بام فقط متعلق به ماست آیا کسی که ساختمان را ساخته مجاز بوده پشت بام را به انها بدهد؟یا اگر در سند انها قید نشده میتوانند چنین کاری انجام دهند؟ به کجا باید مراجعه کنیم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام
پشت بام جزو مشاعات هست می توانید از ثبت و شهرداری استعلام کنید

پرسشگر :

باسپاس از لطف وپاسخگویی اگرمیشه بیشترتوضیح بدید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام همسایه شما باید مدارک اثبات کننده مآلکیت پشت بام را داشته باشد درغیر اینصورت پرواانه ساخت به وی داده نمیشود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بعید است.به شهرداری وسپس اداره ثبت.یاالله