مشاوره حقوقی رایگان - خسارت پرداختی

باسلام بنده 3سال قبل مغازه خود را به بیمه اجاره دادم انها تعداد دو پارکینگ جهت محل داغی و پارکینگ از بنده خواستن بنده پارکینگ نداشتم ملک بغل مربوط به برادرم بود از ایشان خواستم تا تعداد دو پارکینگ به بنده اجاره بدهد تا بنده در اختیار بیمه قرار دهم ایشان قبول نمود وبنده قراردادی باایشان بستم در قرداد ذکر شد بنده فقط حق واکذاری پارکینگ به بیمه را دارم و حق تغییر شکل ویا هرگونه تغییر ودیوارکشی را ندارم ودر صورت تغییر باید 5برابر اجاره را پرداخت نماییم بنده نیز قبول نموده و قراردادی طبق قوانین روابط مالک ومستاجر سال 1356 بابنده نوشت ایشان در تهران ساکن هستند و قرارداد را امضا شده از طریق کافی نت برای بنده فرستاده بنده نیز امضا نموده و برای ایشان از طریق کافی نت فرستادم بعد از 6ماه بیمه بدلیل کمبود جا پارکینگ را دیوارکشی نموده و از ان استفاده اداری نمود بنده چندین بار به انها هشدار دادم اما توجه نکردن با توجه به نبود برادرم در انجا بنده نیز چیزی به ایشان نگفتم تا یکماه به اتمام قرارداد مانده ایشان متوجه شد و نسبت به تهیه گزارش توسط شهرداری اقدام نمود بیمه تخلیه نمود و رفت حال برادم از بنده بابت خسارت و عدم انجام تعهد قراردادی شکایت نموده ودرخواست جریمه ای معادل 300م ت از بنده نموده است سوال بنده اینست ایا در صورت موفق شدن برادم در دادگاه بنده میتوانم خسارت پرداختی را از بیمه دریافت نماییم در قردادبنده وبیمه بنده فقط موظف به تامین دو عدد پارکینگ بودم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای مشاوره بهتر می بایست مدارک شما مورد بررسی قرار گرفت