مشاوره حقوقی رایگان - استفتا و اجرای وصیت

اگر وصیت تعهدی باشد که انجام تعهد انجام تملک را در پی داشته باشد وازمرجع تقلیدسوال شود که وارثان موصی مانع انجام تعهدمیشوند وجواب مرجع تقلید این باشد که باید طبق وصیت عمل شود ایا این بدان معنی است که اگر وارثان موصی مانع میشوند دیگر اصل تعهد از بین میرود و وصی بری الذمه میشود و دیگر دینی وتعهدی به گردن ندارد یا بدان معنی است که تعهد باید انجام شود وممانعت وارثان موصی . وصی را بری الذمه نمیکند و تعهد به قوت خود باقی است چون مرجع تقلید به اماواگرنپرداخته وفقط نوشته باید طبق وصیت عمل شود واکنون وارثان وصی میگویند مورثشان خواسته تعهد را انجام دهد اما وارثان موصی مانع شده اند و درنتیجه دیگر وصی بری الذمه میشود و مسوولیت عدم انجام تعهد بر وارثان موصی است نه وارثان وصی

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وصی باید مورد وصیت را انجام دهد و اگر وصی تعیین نشده است وارثان از لحاظ شرعی و قانونی مسئول هستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب به سوال شما کمی مبهم و نامفهوم بیان شده است مجدد بیان نمایید پاسخگو هستیم یا تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید وصی وصیت نامه را اجرا کند واکر مشخص نشده ورثه باید انجام دهند