مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه از منزل

سلام
من و همسرم 5ساله که ازدواج کردیم ولی به خاطر مشکل همسرم بچه دار نشدیم شریکی آپارتمانی خریدیم که چند بار با فحاشی و کتک منو بیرون کرده و حالا هم بعد از کتک زدم جزئی و فحاشی زنگ زده به بابام گفته بیا دخترت رو ببر. و بابام اومد هر دوی ما رو برد خونه اش اما اون نموند و برگشت خونه خودمون. چطوری میتونم علیه همسرم شکایت کنم و سهم خودم از خونه رو بخوام یا از خونه بیرونش کنم ؟ آیا این مدت که سکونت داشتین میتونم اجاره بخوام ازش برای سهم خودم ؟میتونم درخواست نفقه بکنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر منزل بنام شما باشد میتوانید اقدام نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم نفقه بر عهده زوج می باشد شما ابتدا بفرمایید آیا نفقه خود را دریافت کرده اید یا خیر و یا برای زندگی مشترک مبالغی را هزینه کرده اید یا خیر در خصوص آپارتمان منزل مشترک نیز بله هزینه ها قابل مطالبه است میتوانید تماس بگیرید با بنده و جزئیات را ذکر کنید �ا در قالب کلی تمام موارد با توجه به خواسته شما زمانی هست که زوجه قصد طلاق دارد با توجه به عنوان یک شکایت خاص دیگری مطرح می‌کند یک زمانی خیلی زوجه حق طلاق ندارد قصد طلاق ندارد و نوع دیگری شکایت طرح می کند اینها نیاز به گفتگو دارد اما در کل تمام حقوق شما قابل مطالبه است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست تقسیم و فروش ملک بعد از تقاضای افراز از ثبت را ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تقسیم و فروش ملک بعد از تقاضای افراز از ثبت را ارائه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ تمام سوالات شما مثبت است در صورت تمایل برای ارائه پاسخ کاملتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و اجاره این چند سال را مطالبه کنید اگر پرداخت نکرد دادخواست تخلیه و اجرت المثل ایام تصرف بدهید .
البته اگر تصمیمتون جهت طلاق قطعی این کار را انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید دادخواست نفقه معوقه خود را دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل علیه او بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست تقسیم و فروش ملک را مطرح نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام هم ميتوانيد شكايت كيفري كنيد هم حقوقي