مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اموال کسی که آلزایمر دارد

سلام. من مادرم دو سال دچار فراموشی شده دکتر بردیم و قرص مصرف می‌کنه الان بردارم از این موضوع سو استفاده کرده زمینی که به نام مادرم هست داخلش ساخت و ساز انجام میده قطعا به نام خودش هم می‌کنه سوال اینکه ما الان از طریق قانون میتونیم جلوی این کارو بکنیم و از نظر قانون این کار خلاف میباشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مادرتون حکم حجر بگیرید و قیم مادرتون شوید و مانع ساخت و ساز وی شوید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید برای مادر قیم بگیرید و قیم از اموال وی حفاظت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حجر مادر را ثابت و برایش قیم بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا حکم حجر مادر را بگیرید و سپس دادخواست نصب قیم کنید تا نسبت به اموال وی تصمیم گیری شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مادر محجور است تقاضای صدور حکم حجر نمایید و قیم انتخابشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص صدور حکم حجر مادر اقدام و پس از آن قیم اقدام قانونی انجام دهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله حکم حجر مادر را اخذ ویزای او قیم بگیرید تا از اموال مواظبت نماید