مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی یا جانباز

سلام علیکم
بنده از کارکنان پایور ع.س ناجا میباشم در سال 98 به ماموریت جهت انجام امور فرهنگی از جمله دیوارنویسی، نوشتن اشعار و احادیث اسلامی بر رو دیوارها ب پاسگاهها ی خارج از شهر با رانندگی خودم اعزام شدم و بعلت اینکه خودرو از رده خارج بود بمدت 14 سال کارکرده بود در حین عزیمت ب از یکی از پاسگاههای انتظامی دچار واژگونی خودرو شدم و از ناحیه سر و پارگی مینیسک پا مصدوم شدم و 6درصد معلول خدمتی شدم ولی ب مرور زمان دچار سردردهای شدید و افسرگی گردیدم بطوریکه در سال 1401 در کمیسیون پزشکی بازنشست پزشکی شدم خواستم راهنمایی کنید میتونم هم جانبازی بگیرم هم مزایای دیگر را ؟
ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد که جانبازی پذیرفته شود با این حال اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر در حادثه نبودید و در خین انجام وظیفه بوده میتوانید از کار افتادگی بگیرید اما جانبازی بعید است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر جانبازی تعلق نمی گیرد