مشاوره حقوقی رایگان - سلاح سرد در ماشین داشتن. حمل قمه

سلام. میشه بدونم جرم سلاح سرد قمه در ماشین چیه. همسرم یه قمه تو ماشین داشته. نه اهل دعواس نه چیزی. فقط تو ماشین داشته ‌.الان ماشین پارکینگ .. میشه بدونم جرمش چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حمل اسلحه سرد از جمله قمه و یا تظاهر به قمه کشی جرم است و معمولا بسته به مورد حبس و جزای نقدی دارد

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

سلام تبصره ماده ٦١٧ ق مجازات اسلامي تعزيزات . ٠٩٩١٩٩٠٢٨٦٣

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام جرم حمل سلاح سرد در قانون حبس و جزای نقدی دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قانون الحاق دو تبصره به ماده (617) قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم ـ تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده)
ماده واحده ـ تبصره‌های زیر به عنوان تبصره‌های (1) و (2) به ماده (617) قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم ـ تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب 1375/3/2 الحاق می‌گردد:
تبصره1ـ حمل قمه، شمشیر، قداره و پنجه بوکس در صورتی که صرفاً به‌منظور درگیری فیزیکی و ضرب و جرح انجام شود جرم محسوب و مرتکب به حداقل مجازات مقرر در این ماده محکوم می‌گردد. واردات، تولید و عرضه سلاحهای مذکور ممنوع است و مرتکب به جزای نقدی درجه شش محکوم و حسب مورد این سلاحها به نفع دولت ضبط یا معدوم می‌شود.
تبصره2ـ تولید، عرضه یا حمل ادوات موضوع تبصره (1) در موارد ورزشی، نمایشی، آموزشی و نیاز ضروری اشخاص برای استفاده شغلی یا دفاع شخصی پس از دریافت مجوز بلامانع است.
نحوه و مرجع صدور مجوز به موجب آیین‌نامه‌ای است که ظرف مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ این قانون با پیشنهاد وزرای دادگستری و کشور و با همکاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصول مجازات این جرم جزای نقدی میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا اگر استفاده نشده باشد بنظر جزای نقدی