مشاوره حقوقی رایگان - حمل سلاح سرد

سلام علیکم
من چند تا تبر و دا سداخل ماشین دارم برای اینه زیاد دل طبیعت میرم برای هیزم ایا بودن اینها داخل ماشین جرم حساب میشه

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

این اقلام در صورتی که کشاورز باشید و وسیله کار باشد خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر در شرايطي

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اگر شما به دل طبیعت میروید باید یکی تبر داشته باشید نه چندتا در هرصورت نکهداری ان به تعداد زیاد محل ایراد است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام صرفاً صرفا حمل سلاح سرد جنگی جرم است. همچنین حمل قمه، شمشير، قداره و پنجه بوكس در صورتي كه صرفاً به منظور درگيري فيزيكي و ضرب و جرح انجام شود جرم محسوب می شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به هرگونه اسلحه ای که برای دفاع کردن و یا جنگ مورد استفاده قرار گیرد و اثراتی را مثل انفجار و یا شلیک نداشته باشد سلاح سرد می گویند . برای مثال چاقو ، قمه ، انواع داروهای بیهوش کننده ،شوکر و.. از انواع سلاح های سرداند و تبر و داس وسایل کشاورزی محسوب میشوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام چون تعداد آن زیاد است می‌تواند برای شما مشکل ایجاد نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر مربوط به شغل و کار شما باشد خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما برای کندن هیزم یک تبر بیشتر نیاز ندارید برای چی تبر اصافی برمی دارید بعد هم بریدن یا کندن درختان جنگلی جریمه سنگین دارد مگر اینکه شاخ وبرگ خشکیده انهم به مقدار کم
اگه کارتان تخریب جنگل است بلی مجرم هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به تعداد زیاد این اقلام بله

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
باتوجه به توضیحات خیر

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر خارج از عرف و به تعداد بالا باشد محل ایراد است اما اگر از اوضاع و احوال قضیه برای که علت طبیعت گردی آن را حمل می کنید در صورت کشف آنها از خودروی شما جرمی نخواهد داشت چون عرفاً تبر و داس وسیله کشاورزی به حساب می آیند

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه ملزومات کار باشد و این امر احراز گردد جرم نیست در غیر اینصورت میتواند منجر به تعیین مجازات گردد