مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ارثی

با سلام
یه قطعه زمین از پدربزرگ من به ارث رسیده که عموی من در مبایعه نامه اعلام کرده موروثی خود را به خریدار فروختم ولی وراث برگه را امضا نکردن و رضایت نداشتند عموی من فوت شده و الان خریدار بعد از 20 سال از خانواده عمو و سایر وراث شکایت کرده و التزام به سند رسمی نموده است .مجدد سایر وراث عدم رضایت کردند و اعلام کردند ملک مشاع است آیا خریدار میتواند زمین را بگیرد.بیست سال قبل هنوز انحصار وراثت انجام نشده بود و عمه ها هم در زمین سهم داشتند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب هر یک از وراث میتوانند سهم خود را به دیگری منتقل کنند مانعی در این راه وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به سهم الارث خویش می‌توان اقدام کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله خریدار مالک مشاعی نسبت به سهم انتقالی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر یک از وراث میتوانند سهم خود را به دیگری منتقل کنند مشکلی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وراث سهم خود را مالک باشند هرچند به صورت مشاع، میتوانند ان را به شخص ثالث انتقال دهند و اگر معارضی باشد میتوانند اقامه دعواکنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معامله آنها نسبت به سهم عمو معتبر است و خریدار با سایر وراث شریک در ملک مشاع می شود و می تواند در صورتی که ملک قابل افراز نباشد دادخواست فروش مال مشاع بدهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سهم الارث بدون رضایت سایر وراث قابل انتقال است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معامله فقط نسبت به سهم عمو صحیح است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک و مستندات باید بررسی شود مشاوره تلفنی بگیرید