مشاوره حقوقی رایگان - فروش بدون اذن

باسلام. چندسال پیش بعد از وفات پدربزرگم یکی از دایی ها آپارتمان به جا مانده از ایشان را بدون اجازه سایر ورثه فروختند، باتوجه به اینکه یقینا نمیدانیم کدامیک از دایی ها معامله را انجام داده ، چگونه میتوانیم احقاق حق نماییم؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

حصر وراثت و سپس تقاضای تحریر و تقسیم ترکه از طرف وارثی ک مدعی هس(مادرتون) انجام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ارایه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید ابتدا گواهی انحصار وراثت متوفی را بگیرید و سپس با معرفی و مهر و موم اموال به جامانده دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث هر یک از وراث حین الفوت را دهید

یک وکیل

دادخواست ابطال معامله رو مطرح کنید.بعد از کشف حقیقت شکایت فروش مال غیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید دادخواست تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث را به طرفیت کلیه وراث مطرح نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر بدون اذن سایر ورثه باشد معامله فضولی و قابل ابطال است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث و همچنین طرح دعوای خلع ید علیه متصرف

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

سلام علیکم اگر با سند رسمی منتقل شده با مراجعه به ثبت اسناد و اداره دارایی قولنامه ارائه می شود.

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

سلام قرار داد كه خريدار منعقد نموده را نگاه كنيد و سپس شكايت كنيد . ٠٩٩١٩٩٠٢٨٦٣

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما ابتدا انحصار وراثت رقص نمایید و بعد از آن دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه را مطرح کنید اگر اموال همچنان به نام پدربزرگ شما باشد مشخص نمی‌شود مدارکی دال بر واگذاری آن خانه و اموال پیدا کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت تحریر و تقسیم ترکه مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد دعاوی مختلفی قابل تصور است می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا انحصاروراثت نمایید و سپس دادخواست تحریر ترکه وتقسیم ترکه را مطرح نمایید