مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملك ورثه اي

سلام ببخشيد من ملك ورثه پدرم را شب عيد در دفتر املاك مبايعه نامه نوشتم در صورتي كه يكي از وراث بودم و سه ورثه ديگر حضور نداشته و وكالت نداشتم و املاك با علم بر اينكه وكالت ندارم و يكي از سه سند بازداشت دادگاه بيع را نوشت و ملك مرا فروخت و نصف پول ملك را داد و من بعد از اينكه ماليات بر ارث رفتم متوجه شدم وكالت ندادن خواهرم و دو تا برادرم به املاك گفتم سه روز بعدش املاك گفت مشكلي ندارد ما بررسي كرديم در صورتي كه من وكالت نداشتم خلاصه ميخواهم از املاك شكايت كنم ب نظر شما بهترين راه واسه من چيه ممنون ميشم راهنماييم كنيد

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
خود شما نیز مجرم فروش مال غیر در صورت شکایت سایر ورثه می باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه هم شما و هم فرد مذبور مرتکب جرم فروش مال غیر شده اید که توسط دیگر وراث قابل تعقیب کیفری است
به عبارتی اگر از ایشان شکایت کنید خودتان هم مجازات خواهید شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون قرارداد فضولی است و مبیع مستحق الغیر میباشد
و قرارداد قابل ابطال خواهد بود

و شما باید ثمن معامله را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناسی
پرداخت نمایید

تمام ورثه باید دادخواست به طرفیت فروشنده و خریدار ‌‌اقامه نمایند و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت شکایت از املاک به اتحادیه مراجعه کنید.
توجه داشته باشید که خریدار نیز می تواند از شما به عنوان فروش مال غیر شکایت کند.