مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام و عرض خسته نباشید بنده خانمم پارسال منزل مشترک رو بدون اذن ترک کردن بنده هم چندین بار ریش سفید فرستادم ولی منزل پدری ایشان در را روی ما باز نکردند بعد از یه مدت از دادسرا به جرم ترک انفاق ازم شکایت شد من هم همزمان دادخواست تمکین دادم دادگاه تمکین دو سه جلسه به علت مرخصی قاضی برگزار نشد جلسه دادگاهی ترک انفاق قاضی به دلیل اینکه شاهدین زوجه را ندیده بودند به 7 ماه حبس تعزیزی محکوم شدم و بعد آن من تجدید نظر زدم بعد جلسه دادگاه تمکین برگزار شد خانمم محکوم به تمکین شدند و اعتراض زدند بازهم در تجدید نظر محکوم به تمکین شدند الان هم هر کسی رو میفرستم دنبالش نمیاد اظهارنامه هم میدم جواب نمیده دو ماه دیگه جلسه دادگاهی تجدید نظر ترک انفاق برگزار میشه ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار کنم تبرئه بشم یا حکم تغییر کنه؟

پاسخ ها :

افشانی           زهره

افشانی زهره :

با سلام.بهتر است بابت ایامی که دادخواست تمکین مطرح ننموده بودید مبلغی به حساب همسرتان واریز کنید .و در دفاع به ان اشاره نموده و بیان کنید که معسر از پرداخت هستید و همچنین زوجه تمکین نکرده و مستحق نفقه نمی باشد