مشاوره حقوقی رایگان - سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل

با سلام و وقت بخیر من یه سیمکارت ایرانسل دارم که به دلیل این که مدتی غیرفعال بوده سلب امتیاز شده و از مالکیت من توسط ایرانسل خارج شده ولی هنوز طبق گفته ایرانسل به اسم شخص دیگری نرفته، حال سوال من اینه میشه دوباره به اسم خودم در بیارم ؟ چون ایرانسل گفت نمیتونن کمکم کنن و فقط باید صبر کنیم تا وقتی توی سایت واسه فروش گذاشته بشه و بتونم مجدد خریداری کنم. من مشکلی با خریداری مجدد ندارم ولی این روند فروش ایرانسل ممکنه 1 سال طول بکشه یا حتی اصلا تا ابد گذاشته نشه
توی متنهاتون خوندم که باید به مخابرات مراجعه بشه ایا تمام مخابرات ها این کار رو انجام میدن ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نمایندگی شرکت مربوطه پیگیری کنید