مشاوره حقوقی رایگان - متهم ردیف دوم

متهم ردیف دوم در مواد مخدر یعنی چی یعنی کمتر حبس میدن دونفرن و از همسر من چیزی نگرفتن و همسر من شده متهم ردیف دوم 186 گرم هرویین از جیب متهم ردیف اول درآوردن یعنی همسرم چیزی نگرفتن آزاد میشه ؟و متهم ردیف دومه

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
به اتهامات همگی متهمین رسیدگی می شود و با توجه به عمل ارتکابی حکم صادر می شود. لزوما متهم ردیف دوم مجازات کمتری ندارد و ممکن است پس از رسیدگی مجازات بیشتر یا برابر با متهم ردیف اول صادر شود.
بستگی به شرایط پرونده دارد.
اگر موادی از همسر شما کشف نشده باشد و اوضاع و احوال وقوع جرم نشان دهنده حمل مواد و معاونت در حمل نباشد، مجازاتی نخواهند داشت.

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود بستگی به عنوان مجرمانه دارد
مشارکت یا معاونت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متهم ردیف اول و دوم بودن تاثیری در میزان مجازات ندارد اگر ثابت شود همسر شما نیز با متهم ردیف اول همدست بوده و مواد متعلق به هر دو آنها بوده در این صورت هر دو به مجازات قانونی محکوم می شوند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بستگی به عنوان مجرمانه دارد مشارکت یا معاونت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سلام اینکه متهم ردیف چندم باشی تاثیری در میزان مجرمیت ندارد فقط ترتیب است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

متهم ردیف اول دوم سوم برای شمارش و مورد خطاب قرار گرفتن در انشای است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همه متهمین مشارکت داشته باشد مجازات یکسان است اما اگر میزان مشارکت کمتر باشد و به مباشرت یک شخص انجام سده مجازات همسر شما کاهش میابد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرموادی از همسر شما کشف نشده باشد و اوضاع و احوال وقوع جرم نشان دهنده حمل مواد و معاونت در حمل نباشد، مجازاتی نخواهند داشت. متهم ردیف اول یا دوم ربطی به میزان مجازات ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهم توجه اتهام به همسر شماست یا عدم توجه به آن متهم ردیف اول و دوم بودند موثر نیست