مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم دیوان

باسلام و احترام شکایتی به دیوان عدالت داشتم وخوشبختانه دیوان به نفع من رای داد میخاستم بدونم برای اجرای حکم باید چه اقدامی انجام بدم با توجه به اینکه ساکن تهران نیستم ؟ ؟ممنون از راهنمایی بزرگواران

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام مشخص نکردین موضوع پرونده چیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام مطابق با محتوای رأی به ارگان مربوطه تشریفات اجرا را انجام دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بعداز قطعیت رای مطابق با محتوای رای درخواست اجراییه نمایید