مشاوره حقوقی رایگان - سخت و زیان آور

باسلام من بیست سال هست در یک شرکت کار میکنم در همان شغل فرم سخت زیان آور پر کردم جواب کمیته این است هیجده سال مورد تایید قرار گرفته و دوسال آخر را کمیته بعلت کم بودن الودگی ای او ال تایید نکرده اند حالا باید چه کنم

پاسخ ها :

خدیجه جمشیدی

سرکار خانم خدیجه جمشیدی :

با سلام - اعتراض کنید و چنانچه اعتراض شما هم مورد قبول واقع نشد از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید .