مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام خدمت شما وکلای محترم همسر سابق بنده کارمند آموزش و پرورش هستن که مهریه را برای اجرا گذاشتم که یک چهارم آن تعلق گرفت اما از آبان ماه سال 97 که از حقوق ایشان کسر کردن و هنوز 8 ماه گذشته و پولی به حسابم ریخته نشده به اجرای احکام مراجعه کردم جوابی ندادن آیا ممکن هست وکیل بنده به حساب خودش بریزد نمیدانم چکار کنم هیشکی جوابگو نیست آیا میتوانم به مرکز استان مراجعه کنم چون اینجا اصلا جوابگو نیست خواهش میکنم کمکم کنید واقعا نیاز دارم به این حقم ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید به واحدااجرای احکام مراجعه کنید درپرونده اجرای احکام مشخص است

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
وظیفه آموزش و پرورش هست که سهم توقیفی را به حساب دادگستری واریز کند تا شما بتوانید دریافت کنید چنانچه آموزش و پرورش استنکاف نماید باید اقدام لازم را انجام دهید