مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به خاطر ترک انفاق

سلام. درچه صورتی خانمم که باهم در دوران عقد هستیم که یک بارم ترک نفقه از دستم شکایت کرده و بعد از سازشی که کردیم و الانم باهم نیستیم و مقداری پولم برای ایشون واریز کردم. میتواند از من یک طرفه طلاق بگیره. بنده هم بایستی چکاری انجام بدم در صورتی که درخواست مهریه انجام دادن چجوری پرونده رو طولانی تر کنم که ایشون و خانواده ایشون خسته بشن و ز ادامه کار دست بردارند.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
همانطور که با احترام ازدواج کردید با حفظ احترام میتونید جدا بشید
توافق کنید