مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در جای پارکینگ

سلام و وقت بخیر
من در یک ساختمان 6 واحده هستم و در سند شماره پارکینگ بنده هم شماره 2 هست که در اون محوطه ای که پارکینگ اختصای قراردارد در سندها 4 عدد حق پارکینگ قرار داده شده و پارکینگ شماره 4 که درجای اون هم پمپ و مخزن اب و راه پله می باشد در مجاورت ان پارک می کند و پارکینگ ماره 3 هم در بین این چهارتا ماشین جای نمیگیرد و همچنین جلوی پارکینگ شماره 3 ستون وجود دارد که اگر بتواند جای بدهد باید یکی از پارکینگها جابجا شود تا بتواند ماشین خود را جای بدهد . همچنین با یک کارشناس بازنشسته ثبت و اسناد که گویا رئییس ان اداره بوده صحبت و بازدید شد که گفته محوطه پارکینگ به اندازه 3 پارکینگ جای دارد و شماره 4 نباید در سند قید می شده و جا نمیشه . الان هم پارکینگ شماره 3 نمی تواند پارک کند و مشکل دارد و همچنین مدعی شده محوطه پارکینگ شما 4 واحد شروعش از کوچه شروع شده . ایا پارکینگ 1 و 2 مشکلی دارند؟ ایا پارکینگ شماره 3 از همه این 4 واحد میتونه شکایت کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع اختلاف شما باید به کارشناس ارجاع بشه و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کسی میخواهد شکایت کند اول تامین دلیل بدهد تا کارشناسان دادگستری موضوع را بررسی کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اسناد مالکیت و قرارداد ها بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد