مشاوره حقوقی رایگان - مهمانی بیش از حد خانواده شوهر

باسلام و احترام.
من عروس خانواده ای هستم که 8خواهربرادر هستن که همگی تشکیل خانواده دادن و چند فرزند دارند. و به شدت شلوغ هستن و اینجور هستن که دائم باید پیش هم صبحانه ناهار و شام باشند و حتی پیش هم در یک خانه بخوابند. من واقعن هچ حریم شخصی ندارم در خانه خودم و هرروز از این سر و صدا و مهمانی هاشون خستم. و تحمل ندارم دیگه. و فقط به طلاق فکر میکنم. ایا این مشکل دلیل میشود که دادگاه با طلاق من موافقت کند؟ چون همسرم میگه طلاق نمیدم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این موارد دلیل طلاق نیست و بهتر است یا کوتاه بیاید و زندگی کنید که بهتر است با مشاوره خانواده صحبت کنید یا اینکه توافقی طلاق بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر صرفا این مشکل شما این است شما می‌توانید درخواست یک منزل جداگانه و با شرایط طبیعی دهید این دلایل برای طلاق کافی نیست البته موضوع شما باید بیشتر بررسی و گفتگو شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

این موارد دلیل طلاق نیست با مشاوره خانواده صحبت کنید یا اینکه توافقی طلاق بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از موارد طلاق نیست. بهتر است با مصالحه مشکل را برطرف کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با مشاور خانواده صحبت کنید بهتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ممکن نیست . شما قبل از ازدواج باید نسبت به خانواده همسر شناخت پیدا میکردید بهتر است با مشاور خانواده در میان بگذارید و یا با هم به توافق برسید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر همسرتان منزل مستقل برای شما تهیه نکرده می توانید الزام وی را از دادگاه بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با این دلیل نمیتوانید طلاق بگیرید ولی همسر شما باید یک منزل جدا برای شما مهیا کند میتوانید برای این مسأله اقدام کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام خیر ولی میتوانید تقاضای منزل مجزا و دور از خانواده بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر درخواست منزل مستقل دهید
از مشاور خانواده کمک بگیرید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلاممی توانید درخواست منزل مستقل کنید ولی طلاق بعید،به نظر می رسد