مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

من خواهرشوهرم مدام مادرشوهرمو تحریک میکنه و میگه که من پشت سرش بدگویی کردم و خودش به شوهرم پیام داده زنتو جمع کن خودشو خیلی ول کرده و پیامکی میگه تو با شوهر من ارتباط داشتی با یک نامحرم. شوهرش قبلا با ایشون مشکل داشتن و بارها خانوادش منزل ما برای گله و وساطت تماس ما گرفتن. حالا میگه تو پیش خانواده شوهر من بدگویی کردی. و مادرشوهرم مدام تلفنی فحش میده به من. من نتونستم فحش هاشو ضبط کنم. و من پیامک دادم که بدگویی نکردم و اگر به کارهاشون ادامه بدهند خانواده همسرش و خودش و مادرش باید در برابر قانون جوابگو باشند. آیا پیامک من تهدید محسوب میشه برای ایشون؟ که به جرم تهدید و توهین بخواد از من شکایت کنه؟ چون مدام پیام میده چرا شکایت نکردی ترسیدی؟ و تحریک میکنه. ولی من چون همسرم بیمار هست نمیخام اذیت بشه. و فقط خاستم به کارشون ادامه ندهند و اعصاب شوهرمو مدام بهم نریزند.

پاسخ ها :

یک وکیل

پیامک شما تهدید نیست. یا باید به این چیزها اهمیت ندهید یا درصورت داشتن دلیل و مدرک درخصوص موضوع توهین شکایت کنید تا رسیدگی شود.