مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت کامیون

با سلام خدمت استاد گرامی بنده یی تریلی ولوو با مدل 1362 دارم که میخواهم آن را تغییر وضعیت کرده به ده چرخ کمپرسی تبدیل کنم آیا می‌شود یانه درضمن تریلی بنده نیز ده چرخ هست متشکرم از جنابعالی

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر امکان پذیر نمی باشد برای کسب اطلاعات دقیق تر به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید از طریق اجرائیات راهور با درخواست کتبی اقدام کنی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را از راهور و صنف کامبون داران بپرسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما حقوقی وکالتی نمی باشد چون می‌بایست از طریق ارگان مربوط به مدارک را بپرسید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام پذیرش آن با راهنمایی و رانندگی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با مجوز از راهور پیگیری نمایید