مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره قبل از وکالت و صدور رای خلاف توافق

قبل از اینکه رسماً وکالت بدهم درخصوص جمله مبهم قرارداد مشاوره و شفاها توافق و قول اخذ رای مورد نظر گردید و بشرط رأی موردنظر وکالت دادم.رای بدوی مطابق خواسته ونظرم صادر شدامادرتجدیدنظر نقض وحتی کمترازحق موردنظرتوافق شده رای صادر گردید.وبرای دیوان نیز اقدام ولی قبول نشد؟حق الوکاله بالا وقول مساعد برای رای باوکیل شده ولی خلاف آن تاییدشد؟درموردوکیل بخاطر ضرروزیان صورت گرفته چه کنم وباتوجه به مشاوره جدیدباوکلا وغیرقابل پی‌گیری بودن تحت عنوان جدید شکایت دیگری نمی توان کرد؟چه بایدکرد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وکیل تعهد به وسیله دارد ونه به نتیجه ندارد.مطابق قرارداد باید عمل گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وکیل تعهدی به اخذ رای به نفع شما ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم که وکالت تعهد به وسیله است تعهد به نتیجه نیست اگر وکیلی به شما تعهد داد که به صورت تضمینی برای شما کار انجام می‌دهد این تخلف انتظامی است