مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دادن به شخص غایب

باسلام برادرم در شهری دیگر میباشد آیا میتوانم به ایشان بدون حضور وی وکالت در خصوص پیگیری ارث بنده را بدهم یا خیر چگونه برای ایشان ارسال نمایم. باتشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از دفتراسناد رسمی با داشتن کپی وکالتنامه ایشان وکالت دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیازی به حضور ایشان نیست شما در شهر خودتان به وی وکالت دهید و اصل وکالت را برایش پست کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توانید از دفتراسناد رسمی با داشتن کپی وکالتنامه ایشان وکالت دهید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اخذ وکالت نیاز به حضور برادر شما نیست وکالتنامه را در دفتر اسناد رسمی امضا و سپس از طریق پست برای برادر خود ارسال میکنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام کنید