مشاوره حقوقی رایگان - ایا بدون حضور خود میشه وکالت به وکیل داد

سلام ایا میشه بدون اینکه خودمون به دفتر وکالت بریم وکیل وکالت مارو بگیره وبجای ما درجلسه دادگاه بره

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
وکیل باید حتما هویت موکل را احراز نماید لذا در صورتی که هویت شما برای وکیل احراز شود وکیل میتواند قرارداد الکترونیک وکالت با شما تنظیم نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری رویه نیز چنین است مگر مقام قضایی حضور اصیل‌ر ضروری بداند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله لزومی به حضور نیست و به صورت غیرحضوری نیز وکالتنامه الکترونیک قابل تنظیم خواهد بود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ، ما وکلا امضای وکالتنامه را الکترونیکی می گیریم