مشاوره حقوقی رایگان - جلسه دادگاه خانواده ثبت واقعه ازدواج و اثبات زوجیت

سلام وخسته نباشید
بندا اهل تسنن هستم وعقدنامه ازدواج ندارم ازدواج دائم کردم وبه روش سنی ها نکاح جاری شده وبعدازچندسال زندگی مشترک بدلیل اختلافات زنم قهرکرده رفته همراه پسرش که پسرخوانده من میباشدخانه برادرش حال بعدازشکایت ایشان واسم ابلاغیه رسیده که مبنی برثبت واقعه ازدواج واثبات زوجیت دروقت مقررات رسیدگی حاضرشوم وعدم مراجعه به منزله استنکاف ازقبول اوراق قضایی بوده وابلاغ محسوب میشود
وحالادراین جلسه چه اتفاقاتی می افتدوچه اقدامی انجام بدهم ونتیجه چه خواهدبود هربارخواستم بریم محضرهمسرم گوش نکرده وفقط یک دست نوشته داشتم برای مبلغی که بعنوان تعیین بهاوکه مهریه نوشته شده بودسالها قبل پاسگاه ازم خواست وگرفتن همسرم 2ماه پیش بدون اجازه رفته چه میشود.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای عدم ثبت نکاح جریمه مالی می شوید. و دستور ثبت ازدواج شما صادر خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دستور ثبت ازدواج شما صادرخواهد شد برای عدم ثبت نکاح جریمه مالی می شوید.